lindonghua.blogg.se

HAPPY NEW YEAR

Allmänt Permalink1
 
Gott nytt år! Jag har fått naglarna fixade hos nagelsalongen och håret är lockat. Nu är det bara kjolen (det blev inte klänning) och röda läppar som ska på och sen är vi klara. HA EN GRYM KVÄLL SÅ HÖRS VI ÅR 2014.

LAST CLASS OF THIS SEMESTER

Allmänt Permalink1
Sitter vaken 01.41 och har precis skrivit klart min SISTA uppsats. Dock ska den vara inlämnad imorgon, due time 00.00 men då är ju jag på Bar Rouge's takterass, utsikt över hela the Bund med himlen full av fyverkerier, med champagneglas i handen omringad av vänner och firar in 2014. Då vill jag inte tänka på uppsatser, heller vill jag inte ha det på tankarna imorgon under dagen, så nu är den klar!

Jag har spenderat förmiddagen och lunch på IKEA med Karina, en japanese/canadian tjej jag har känt i 1,5 år nu och som har lika knäpp humor som jag. Vi hittade en Buttericks-liknande affär där vi köpte nyårsprylar såsom tutor, hattar, stora och små raketer, partyglas mm. IKEA-lunchen var efterlängtad och godare än någonsin och gjorde mig 10 minuter sen till kinesiska lektionen, och så kommer jag in och knappt 7 elever är där - då är det frivillig lektion inför sluttentan på torsdag. Typiskt. Nu har jag iallafall inga mer lektioner, bara 3 prov kvar.

Pluggade kinesiska hela eftermiddagen medan Fouad och svenska Arvid spelade GTA. Runt 7 åkte vi hem till Navid som bjöd oss, Ele, Maryan, Hedi och hans bror som är här på besök på middag. Jättegott och trevligt och jag känner bara vilka bra vänner jag har och vilken bra sista dag på 2013 jag haft. Jag räknar inte riktigt imorgon som den sista dagen, mer som en stor förberedelse inför kvällen. Livet känns bra just nu och jag hoppas ni är lika glada som mig.

Godnatt. ♥

I en ny tröja jag köpte i Jinshajiang mall igår.

Frågade efter rätt väg i ett japanskt konditori. Sötaste bakelserna såg vi.

"Ruby's Party"

Karina och jag. 

Kvällens middag hos Navid.

 

SUNDAY SHOPPING

Allmänt Permalink1
Hej! Efter 6 timmars kinesiska plugg spenderades kvällen i Jinshajiang mall. Den gigantiska 7-vånings gallerian jag pratat om förut, som vi varit i en gång förut och som har frozen yogurt(!) vilket Fouad har haft cravings på senaste dagarna.

Vi har shoppat kläder, varit i ett konditori med all sorters nybakat bröd och bakelser, gått förbi en butik med bara choklad i alla olika nyanser och ätit frozen yogurt. Hur som helst så hittade jag en nyårsklänning som kan komma att bäras dagen till ära, har fortfarande inte bestämt mig. 

Imorgon ska det shoppas partyhattar och tutor inför nyår. Kl 10.00 hämtar Karina upp mig med taxin!

Plugg delux.


Ett street food ställe utanför Donghua bland andra snabbkedjor längs hela gågatan fram till metrostationen. Här med min nya favorit - ägg, kyckling, sallad och salsasås i en wrap, 10 kr.


På väg hem hamnade vi på världens minsta och mysigaste sushi ställe.


Till top