lindonghua.blogg.se

I LOVE YOU

Allmänt Permalink0

星巴克 (XīNG BA KÈ = STARBUCKS)

Allmänt Permalink1
Godmorgon! Det är helg. ♥♥♥♥

Igår spenderade jag hela min fredagskväll på Starbucks för att skriva min academic writing uppsats draft 3 som hade dead line vid midnatt. Det var tredje och sista delen i assignment 1, vi har även haft personliga möten med vår lärare ang uppsatserna och jag skickade jättenöjd in min sista del igår. Kom in i ett pluggläge där jag hade lust att öppna resten av skolböckerna även om klockan var strax över elva när jag var klar.  
 
Nu sitter jag här på samma Starbucks igen. Jag kallar hela byggnaden City shop då det ligger på undervåningen, men egentligen är det en byggnad som innehåller, förutom City shop och Starbucks, en biograf, en glassaffär och ett annat café. Mitt pluggläger sitter i och åtta imorse var jag redan pigg och vaken, men tvingade mig själv att somna om två timmar. Nu ska jag spendera flera timmar på ekonomi och kinesiska, medan den här pluggviljan sitter i, va. 

Jag saknar Fouad galet mycket redan, men möter upp honom senare i eftermiddag. ♥ Jag är jättesugen på julshopping och att juldekorera, så ska se till att inte sitta här i för många timmar nu. 
 
 
Cityshop mackorna där man väljer bröd och innehåll själv, 20 kr. Haha nu VET jag att Daniella tänker på oss från april när vi var här :*

Toffifee Nut latte. Juuuuuuuuuuuuuuulkänslor på hög nivå.
 

BUSINESS PLAN PRESENTATION

Allmänt Permalink1
Lättad! Vår business plan presentation igår gick så bra och läraren sa inför hela klassen att han inte hade någonting negativt att säga om vår presentation. Känns för jävla bra att de två kommande veckorna bara kunna sitta och titta på de andra grupperna. Så mycket tid som Elsa och jag lagt ner på det här arbetet, så många timmar vi suttit rakt upp och ner och bara jobbat. Nu känns det så värt det.
 
Just nu sitter jag i Uni café med min dator och mandarinbok. Börjar inte förrän om tre timmar, men måste plugga inför dictation test och volontära 20 minuter där emellan för att samla in ännu mer pengar/donationer. Och så är det allmänt kul att stöta på vänner som börjar/slutar klasser eller bara hänger här. Som jag.
 
Svart klänning, svarta strumpbyxor och vit kavaj matchade vi oss med i gårdagens presentation.

Till top