lindonghua.blogg.se

NEW NAILS

Allmänt Permalink1
En och en halvtimme spenderade jag i nagelsalongen. För cirka 170 kronor fick jag dessa naglar jag såg ett foto på förra gången jag var där. När hon skulle sätta dit blommorna trodde jag det var färdiga blommor som skulle klistras fast, men då tar hon fram en pensel och börjar små bollar av den vita färger innan hon gör om och formar de till blommor. Verkligen skicklig var hon.
 
Matten var lång och tråkig. Det började regna ute. Men, efter lektionen när jag kommer ut från skolbyggnaden kommer Fouad på cykeln för att hämta mig just bara för att det regnar. ❤️ Och, innan vi kommer kommer hem varnar han mig att det är jättestökigt, jag öppnar dörren och hela rummet är så fint och storstädat då han hade tagit hit ayi (studentlägenheternas städerska). ❤️
 
Nu ligger vi och kollar på en av de alla filmerna vi köpte. Vi hörs imorgon, får se om det blir en halloween utgång eller inte. Godnatt!
 
Jag tror hon blev nöjd över sitt resultat då hon tog detta foto med sin iPad för att kunna visa framtida kunder. Det var i samma iPad jag kollade bilder i förut när jag bestämde mig för att göra just denna. 
 

Det är mina riktiga naglar. Jag håller på att spara så de blir ännu längre!

EVENING CLASS

Allmänt Permalink1
God eftermiddag. ♥ Idag har jag varit hemma själv sen 09 imorse och tog tag i min uppsats på allvar vilket har resulterat i flera timmars skrivande. Det är så lätt att fortsätta när man väl kommer igång, precis som träning - det är bara att öppna skolböckerna eller ta på sig träningsskorna så är den psykiska biten klar.

Idag fick jag också vila från skolan enligt doktorn i måndags så det blev ingen kinesiska, men matten ikväll 18.30-21.00 känner jag vore dumt att missa. Men nu ska jag först ta fram min tjejiga sida och få mina naglar fixade.

INTERNATIONAL DAY

Allmänt Permalink1
"Hör av mig senare om något kul händer" skrev jag tidigare och av en slump gick vi ut vilket slutade med att vi inte kom hem förrän fyra timmar senare. Påväg ut från campus såg vi en skylt skrivet Cultural International Festival och gick dit istället och möttes av flera elever, både från CIP (vår internationella utbilding) och från kineser som pluggar sina utbildningar. Personer stod i varsina stånd som de deokrerat efter sina länder, bjöd på typiska snacks och visade saker från sitt land. Det fanns inget Sverige-stånd då ingen svensk hade ställt upp vilket jag tycker är tråkigt och själv hade jag ingen aning om det - fast dock kräver det ju mycket tid och engagemang. 

Laos stånd.

I Irans stånd fick man måla flaggor så jag skulle såklart måla den svenska flaggan.

Ali, Fouad och en utklädd kille.

I Kinas stånd fick man prova på kalligrafi. De där tecknena är mitt kinesiska namn och uttalas Lin Lin. 

Snacks från Pakistan.

"Halawa" från Pakistan.

När vi ändå var igång tog vi metron till en nyöppnad galleria som var tio gånger större än vad jag tänkt mig med vacker inredning. Så många affärer, märkesaffärer, restauranger mm så jag låter bilderna tala för sig själva. Nu ligger vi i sängen och jobbar på varsina uppsatser som ska vara inlämnade, dock inte förrän på fredag för mig. Idag har jag äntligen mått mycket bättre så imorgon kanske jag förhoppningsvis kan pallra mig till gymmet igen. Wehooo.

Utanför gallerian.

De hade Monki vilket jag blev glatt överraskad över.

Det är över 6 eller 7 våningar. Varje våning är byggd som en 8 och vid varje ända finns en ny rulltrappa och däremellan massor med affärer.

Central Plaza inrett. 

Garden Avenue inrett.

Frozen yoghurt, såååååååå gott.
Till top