lindonghua.blogg.se

MAKE UP CLASSES

Allmänt Permalink2
Söndagsskola för andra helgen i rad, make up class för torsdagen den här gången.
 
Under business och academic writing lektionerna kom jag och tänka på hur annorlunda allt verkligen är från gymnasiet. Till att börja med är lärarna bra. De vet vad de pratar om och kan rabbla i timmar utan att titta efter fakta eller stödord i böckerna och de har faktiskt svar på frågor man ställer. För det andra bryr de sig inte ett skit om du skippar lektioner - det är bara du som förlorar på det. På gymnasiet kunde lärarna nästan böna och be elever om att komma i tid, göra läxor, plugga och klara proven. En annan skillnad är hur de lär ut. Nu är det mer (förutom på mandarinlektionerna) att lärarna bara pratar, går igenom, lär ut genom erfarenheter och fakta, power points och vår uppgift är att lyssna, ta anteckningar och delta i frågor. Till och med mattelektionerna är bara genomgångar och allt räknande, läxor mer eller mindre, görs hemma.
 
Efter innebandyn, där jag inte hade någon energi alls, var vi kvar ett gäng igen som förra gången - sprang 2 km och styrketräning. Kom fram gulligaste kinesgänget som springer som ett "team" varje söndag, tog våra nummer och ville springa med oss någon dag. Vatten gav de oss också, hur söta?
 
Köpte med mig biff och grönsaker hem från kantinen, 5 kr, och nu ligger jag och Fouad här i sängen. Sista skoldagen imorgon innan en veckas lov.
 
Headstand.
 
Biff med paprika, 5 kr.

SATURDAY AS SUNDAY

Allmänt Permalink0
Vaknade sent idag, runt två halv tre(?), vilket var galet jäkla skönt. Jag må gå upp tidigt även om jag börjar sent men när jag väl tar en sovmorgon på riktigt så påminns jag om hur mycket jag älskar att bara ligga och dra mig i sängen, speciellt nu när det börjar bli höst. Dock somnade vi sent igår, eller tidigt imorse, så förstår ju varför jag behövde sova ut.

Jag och Fouad gick till skolans västerländska restaurang/café och åt kyckling m ägg och broccoli som jag kan ha riktiga cravings på ibland och pluggade. Mandarin och business. Nu är jag så klar för idag. Köpte med mig frukt och osaltade nötter hem till 90210. Det är tjejmiddag ikväll hos Anele (födelsedagstjejen) och en annan födelsedagsfest på Hollywood, men imorgon börjar jag 08.30 så blir en hemmakväll för mig. Känns som en riktig söndag det här, tack för att vi är lediga från och med tisdag.

Har mer frukt att äta nu. Hörs imorgon!

Skolans västerländska restaurang/café och hela menyn ovan kassalinjen är full med bara tecken? Haha. Menyn är iallafall också på engelska.

25 kronor (27 m ett extra ägg). Inga pommes frites.

SURPRISE PARTY

Allmänt Permalink0
Gårdagen var rolig och Anela blev glatt överraskad när hon kom hem till en lägenhet full med vänner som ropar "SURPRISE!". Hennes pojkvän hade berättat att de skulle iväg på en viktig affärsmiddag så han ville att hon skulle gå till salongen för att få hennes hår och naglar gjorda. De var redan sena till middagen och skulle åka på hans scoter, men det var väldigt viktigt att de åkte hem till henne först bara för att ladda batteriet en halvtimme och hon förstod inte varför de bara inte kunde ta en taxi. Haha hon berättade hur hon nästan började bli irriterad.
 
Några shots senare (ja, det blev alkohol) åkte vi vidare till Geisha som är den skönaste klubben jag varit på. Det är bara hiphop och RNB musik och det finns inte en människa som inte rör på sig där inne(!!!). Därifrån åkte vi till Hollywood och vi hade kul, vi har haft bättre utekvällar men det var kul och runt 04 var vi hemma.
 
Jag med Indah och Melanie.
 
Ett år har jag känt den här bruden nu, vi har många minnen ihop från Shanghai, roadtrips, Sanya, resor, utekvällar, icke-utekvällar mm. 
 
Utanför Geisha. Jag älskar den här mannen så galet mycket. ♥
 
Till top