lindonghua.blogg.se

FAVORITES

Allmänt Permalink0


Här har ni mina två favoriter från min juice detox cleanse. Troligen för att de är de sötaste i smaken och för att jag gillar vanilj, men de ger bl.a. high vitamin C, high in flavonoids, anti-inflammatory, rich in anti-oxidants, alkalizing, supports immune system osv.

Den jag dricker för frukost "Green elixir" gillar jag inte speciellt men är jättebra då den innehåller kale, spinach, romaine, parsley, celery, cucumber, apple, ginger och lemon. 

Det är min tredje och "sista" dag idag, men jag ska utöka för ytterligare 6 dagar. För mig fungerar det väldigt bra! 

ON MY WAY TO SCHOOL

Allmänt Permalink0
Återigen när jag vaknade imorse är vädret superfint. Imorgon och på fredag är vi lediga från skolan och vädret visar 28 GRADER!

Imorse gick vi till skolan från Fouads lägenhet; vädret är så fint, parkerna är gröna och fulla av blommor och träd, överallt är det människor på väg någonstans, hoppar på bussar, på taxisar, gatustånden är i full fart med att servera take-away-frukost. En sån här dag älskar jag att bo i en galen storstad full av liv varje minut.
GOOD TO BE BACK

Allmänt Permalink0
Igår när vi var på boxningen var det så himla kul. Känns bra att vara tillbaka på träningarna! Idag har vår tränare sin andra MMA match för i år (han vann förra👏) och nästa vecka han har match i Shanghai som vi precis köpte biljetter till. Jag kan inte tänka mig att se människor slå skiten ur varandra, men det blir en upplevelse. Jag ser fram emot det!

Igår var det MMA träningen, ikväll är det thaiboxing. Till top