lindonghua.blogg.se

ATT VARA HEMMA I SVERIGE

Allmänt Permalink0
Åh hem ljuva hem. Har varit hemma i Sverige i ungefär 3 veckor och är så glad att vara tillbaka med familj och vänner. Det ända som inte är som det ska är att Fouad inte är här, men i augusti ses vi. ♥♥♥ Shanghai saknar jag och ser fram emot att vara tillbaka i september och att få träffa allihop, speciellt min galna Elsa. Henne träffar vi också i augusti i Göteborg, så kul! Idag har jag valt schema till nästa termin och nu skriver jag på en uppsats som jag ska skicka in ikväll (vi har ju egentligen inte slutat skolan i Kina än). 

Sverige har bjudit på helt okej svensk sommarväder, student och midsommarfirande. Juli kommer att bli en lång jobbmånad, resa resa resa...

Med min fina bästa vän Elin. ♥
 
Västerås har fått sin egna London love brigde. Såååå charmigt.
 
Blonda slingor.
 
Anton på sin studentdag. 
 
Med min efterlängtade Isabella.
 
Studentfirande med vänner.
 
Med världens bästa Nella, en äkta vän verkligen.
 
Antons utspring!
 
 
Studetklasserna på flaken.
 
 
 
Nella och Malin. 

 
Fridah från Trosa kom till Västerås. Att vi lärde känna varandra på Malta 2009 och fortfarande har kontakt. 

 
Skype date med min babe.
 
Västerås har renoverats och blivit så fint. 
 
 
Med mina saknade Alida och Isabella. 

På Fryx skolavslutning när min lilla Celine slutade 9an. 

"Jag saknar er"

 
 
Midsommar 2014.

Anton med sin vän Anton.

Fina Isabella.


Med världens roligaste killkompisar.

Midsommarfirande.
 
Fouad. ♥♥♥

Jag och mamma har köpt simkort på Lögarängen.
 
Heldag med världens bästa mamma. Henne älskar jag mer än allt annat på denna jord.

BARCELONA, SPAIN

Allmänt Permalink1

Barcelona! Åh. För det första rådiggar jag spanjorer sedan länge, så härliga människor med assköna personligheter överlag, och så var ju Barcelona lika bra som jag förväntat mig. Jag älskar verkligen miljön och omgivningen, precis som jag gör i Madrid.

Jag och min familj hade den skönaste taxi drivern som alltid hämtade oss så fort vi slog ett telefonsamtal. När han hade kört oss till restaurangerna längs stranden en kväll nästan beordrade han dem att "vi var VIP", och sen log han sitt spanska smil någonstans under den vita mustachen. Han måste ha känt ägarna.

Vi åt gudomliga tapasrätter, drack öl och sangria medan vi kollade på VM's fotbollsmatcher (skam att Spanien förlorade just då), flöt på luftmadrasser i havet eller i simmade i poolen på hotellets takvåning, fick massage av en kines som blev min vän då vi pratade Mandarin med varandra och sen följde hon med och badade i havet med oss också. Sista dagen gick vi på hotellets spa som bestod av 6 varma pooler och 2 kalla.

Det var tråkigt att lämna Barcelona, men jag har en känsla av att vi ses snart igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
§
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 

RIGA, LATVIA

Allmänt Permalink1

I förra veckan åkte vi till Barcelona men fick mellanlanda några timmar i Lettland vilket gav oss chansen att uppleva Riga. En sån vacker stad! Vi åkte sightseeing bus med information på svenska i hörlurarna och vandrade igenom Gamla Stan. Lettland känns inte som något land man prioriterar att åka till i första hand, så det var roligt att få ha upplevt det. Faktiskt så anas det kryssning till Estland i sommar.

 


Till top