lindonghua.blogg.se

SUNDAY FUNDAY

Allmänt Permalink0Sen elva imorse har jag hängt med dessa två på balkongen med lysande solväder och pluggat (pluggar fortfarande) flera kapitel kinesiska och macroeconomics. Beställt hemleverans från varsina olika restauranger, haft musik i högtalarna och gillat att vi är många i lägenheten även om var och en gör sin egna sak. Jag blir lycklig av människor runtomkring mig. 

Imorn är det skola i en vecka igen, boxning igen OCH att min vän Minami kommer tillbaka till Shanghai igen i en vecka. Vi cheerleadade tillsammans för Shanghai Sharks min första termin, höst/vintern 2012/2013. Jag är så glad!!!  

WORK HARD STUDY HARDER

Allmänt Permalink0
Hallå!
 
Klockan är över tolv på kvällen i Shanghai och jag ligger med kinesböckerna på magen i sängen. Fredag nästa vecka har vi det första provet i kinesiska och efter det är det Claudias sista vecka i Shanghai, så jag ska plugga så effektivt som möjligt i veckan.
 
Jag har jobbat 1,5 h idag och därifrån tog jag metron till boxningen - thai boxing idag igen, inte alls lika mycket människor som de andra dagarna mest pga att det är lördag tror jag, men då kunde läraren fokusera mer på varje person och mer detaljer. Dock är jag helt öm på smalbenen och låren pga alla kickar vi gör och får, men det är en positiv smärta. 
 
Imorgon blir en heldag med plugg! Godnatt. ❤️


现在是十二点,我跟我的汉语书在我的房间。下个星期五我们有第一次考试,汉语考试。下个星期以后Claudia回国瑞典。为了跟她做很多东西,从星期一到星期五我努力学习。
 
今天我先工作了,然后去了拳击。因为今天是星期六人太少了。人少了我觉得很好,学生越来越好。现在我身体很痛。
 
明天我用做很多作业。晚安。❤️
 THAI BOXING

Allmänt Permalink1Hej! 
 
Igår (fredag) skyndade jag mig efter jobbet till tunnelbanan för att hinna med till träningen 7.30. Thai boxing var det igår och nu börjar jag få in riktiga bra kickar på den där säcken! Det är ett sånt skönt sätt att bli av med all min energi på och lägga tankarna på något annat i 2 timmar. Jag och Avian har satt upp olika mål innan terminen är slut, bland annat ska hon vara nere i split och spagat, såsom på bilden.
 
Vi var hemma runt 22 jag och Avian och därefter åkte vi hem till Fouad och hade filmkväll, vilket mer blev att vi pratade mestadels av tiden. Ikväll är det thai boxing igen - jätteskönt att ha en lugn helg där jag kan sova ut ordentligt och plugga utan att det är inför prov. 


你们好!
 
昨天七点半(星期五)我去过拳击。我越来越好!我喜欢这个运动,在2个小时内想想别的事情。学期到了的时候,我和Avian希望能够做一些体操。我们10点回到了宿舍,然后去了Fouads家里看电影。
 
今天晚上我也去全集。没有酒吧或者很多作业,我高兴。
Till top