lindonghua.blogg.se

PERRY'S TWO

Allmänt Permalink0

Åh vilken rolig kväll! Hamnade på Perry's 2 (finns tre stycken) där vi mötte upp alla andra och var kvar ända till 1.30 - 02.00?? Haha. Jag och Fouad pallade verkligen inte dra vidare så när resten åkte till Bar Rouge åkte vi till Anadulo för att äta keba. På Perry's spelar de alltid så bra musik så alla sjunger verkligen med de högsta de kan... haha. Vi sjöng, dansade på borden och drack buckets. Helt random träffade jag Sihao och Juan också!! Mina två vänner från Jiao Tong 2012, åå det var så kul att se dem!

AWESOME START OF THE WEEKEND

Allmänt Permalink1


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så glad! Vaknade vid åtta-nio tiden av att solen lyser och visar att det ska vara 34 grader under dagen. Jag och Fouad tog en taxi till Wagas för lunch innan dagens enda lektion skulle börja, då tog vi en moppetaxi till Donghua 1.30. 

På eftermiddagen har jag hängt med Eisvyede som jag inte har haft tid att träffat på flera veckor. Jag lagade min iPhone skärm som spruckit när den föll i golvet förra veckan, vilket gick på 250 kr. Helt okej ändå för att de börjar på 550 kronor, men vill man ha ännu lägre pris än 250 får man gå runt där hela dagen med sina prut skills. Vi pallade inte det. När vi kom tillbaka hängde vi med Pat och hennes vänner utanför studentlägenheterna och gick sedan till Donghua park. Är så lycklig när jag får skratta hela dagen för att människorna omkring mig får mig att må så bra.
 
Nu är vi hemma hos Fouad och killarna och drickar hemmagjorda mojitos. Blir Perry's och Bar Rouge senare!

34 DEGREES

Allmänt Permalink1
De senaste dagarna har bjudit på 30-34 graders värme och sol. Idag kunde jag äntligen hitta tid och ta cykeln till Karro och hänga vid hennes pool några timmar innan jag var tvungen att vara tillbaka på skolan. Vad jag har saknat henne!
 
Nu sitter vi på Fouads balkong och det är helt mörkt ute, men fortfarande så varmt. Älskar sådant!
 
 
Kineser vill verkligen vara kritvita på huden så när det är sol ute tar de fram paraplyerna.

Anele igår när hon hämtade upp mig på moppen.
 
Aaaahhh fatta att hon bor hos sin värdfamilj här och kan sola/bada varje dag det är så här varmt...
 


Med fina Pat på kalligrafilektionen. ♥ NU är jag officiellt klar med ALLA prov innan hemfärd!Cyklade förbi Zoo Coffee och köpte hem "lunch" (väldigt sen lunch) till mig och Fouad.

Till top