lindonghua.blogg.se

上海大众汽车 (SHANGHAI VOLKSWAGEN)

Allmänt Permalink1
 
Okej så tydligen, tydligen är vårt uppträdande med Na Na team för Shanghai Volkswagen ikväll, fick jag reda på igår genom genrepet. Det ska vara en privatfest för Shanghai Volkswagen och jag har fått tillåtelse att ta med Fouad + 1. Buffé kommer att finnas (som även vi får äta av) och massvis av öl, då det är tyskt och German Beer festival. Ett tyskt band kommer spela på både tyska, engelska och lite kinesiska (hörde på genrepet igår). 
 
Imorse har jag tränat och sprungit i trapporna uppochner pga det regniga vädret och faktum att vi (Marketing department of CIPSA) har möte med Office kl 8.30. Skickade precis in en assignment i Logistics, vid lunch ska jag träffa Indah och sen är det bara att fara till Shanghai Volkswagen igen. Massor med bilder kommer tas ikväll!

啦啦队比赛 (CHEERLEADING GAME)

Allmänt Permalink0


Uppdatering från salongen!

Sitter i en skön fåtölj och får pedikyr nu efter jag precis har gjort manikyr. Inklusive både fotvård, handvård och varsin "pärla" på vardera finger går allt som allt på 220 kr. Hur soft är inte det?

Imorgon har vi uppträdande med Na Na team på German Beer Festival + Halloween firande direkt efter, så jag tänkte att det var dags att göra mig fin. Ska bara hitta en salong nu som skulle kunna fixa mitt hår imorgon bitti, tjejen som alltid funnits här har tydligen slutat. 

Ikväll har jag långträning "rehearsal" med Na Na team + logistics uppsats att skriva när jag är hemma. Vädret suger förtillfället i Shanghai också, så tråkigt! /linn

水果和食堂 (FRUITS AND THE CANTEEN)

Allmänt Permalink0
 
Alltså jag älskar en banan för 2 kr eller uppskuren och skivad melon för 5 kronor, mango för 10 kr eller en hel påse mandariner för 10 kr. Vet inte hur många gånger jag stannar på ett fruktstånd om dagen, plus att det numera finns en precis vid vår lägenhet. Även grönssaker är sjukt billigt, t ex 5 st morötter kan gå på ca 3 kr.
 
Idag har jag kört dubbelpass på gymmet, imorse och ikväll, med två lektioner och en lunch i skolans matsal däremellan. Käkade med Pynn och hennes pojkvän från Thailand, så gohjärtade människor. Imorgon väntar ännu en lång dag, upp 06.00! Godnatt. ♥
Till top