lindonghua.blogg.se

国庆节 (NATIONAL HOLIDAY)

Allmänt Permalink2
Tjoho. Nu tar jag LOV från skolan 8 dar! Hemleverad mat är beställd, en filt och fyra kuddar ligger på vardagsrumsgolvet omringat av ljus och vi har valt kvällens film. Älskar kvällar som dessa så så så så mycket. 
 
Sista provet är skrivet och jag har skypat med mormor idag och det här lovet kommer ge mig så mycket tid till att skypa med mamma och vänner. Igår kom Indah hit på besök och var kvar till över midnatt. Hon, jag och Fouad satt och snackade hela kvällen. Så mysigt. 

不可以用INSTAGRAM (CAN'T USE IG)

Allmänt Permalink0
Picture from our movie night last week.
Yo!
 
Måndag morgon och får vakna med nyeheten att även Instagram är numera blockerat i Kina. Men ingen fara dock, vill man kunna använda Facebook, Twitter, Google eller Instagram skaffar man VPN och alla problem är lösta. Men jobbigt att det ska behöva krångla ändå.

天气太热了 (THE WEATHER IS NICE)

Allmänt Permalink0


 
Hej hej hej. Jag har bockat av 4/5 av dagens plugg och klockan är bara 16.45 och jag har också hunnit med en lunch ute i det jättefina(!) vädret, så jag vilar lite nu. 
 
Jag och Fouad mötte Amanda och Arvid på Wagas där vi kunde sitta på uteserveringen i shorts och linne. 28 september? 29 grader? Åh så härligt väder det är idag. Vi taggade bland annat inför Storm Festival nästa vecka med t ex Axwell, Afrojack, Ingrosso, Ke$ha mm. Vi var på Storm förra året och det var jättekul. Därefter promenerade jag och Fouad hem och dabao (take away) Coco drycker. 
 
Imorgon är det uppstigning 05.30 för träning med Adinda innan skola kl 09.00. Måste somna tidigt ikväll! ✋
Till top