lindonghua.blogg.se

Q/A

Allmänt Permalink1
Q/ Hej! Jag ska förmodligen (tillfälligt) flytta till Shanghai detta år, och vara där från september fram till mars ungefär. Funderar på hur man ska tänka runt packning av kläder... För det verkar som att man ska packa som svensk vår, sommar och höst, stämmer detta eller jag helt ute och cyklar??
 
A/ Hej! Du är absolut inte helt ute och cyklar, men det kommer att bli väldigt kallt i januari-februari. Absolut inte så kallt som här hemma i Sverige, men vantar och halsduk behövs definitivt och man bör inte gå barbent. September kommer att vara väldigt varmt och alla möjliga sommarkläder passar till! Det vore jättekul om du hör av dig i september om du bestämmer dig för att flytta! Kram Linn
 

我爱你 (I LOVE YOU)

Allmänt Permalink0


LOS ANGELES & LAS VEGAS

Allmänt Permalink1Det bästa med att bo i Shanghai är att man träffar och lär känna människor som växer till ens vänner och familj runtom i hela världen. När jag först flyttade till Shanghai hösten 2012 träffade jag Cesar som 1. var min allra första vän i Shanghai och 2. idag är en av mina bästa vänner, och nu kunde vi äntligen träffas igen två år senare, fast i Kalifornien. 
Till top