lindonghua.blogg.se

CHINESE NATIONAL TELEVISION

Allmänt Permalink0
För flera veckor sedan var jag och två tjejer från min cheerleading Na Na Team med och spelade in en väldigt liten, men ändå en reklamfilm om en dansapp som kan laddas ner på telefonerna. Just där och då visste jag bara att det var någon slags "reklamkampanj", men fick igår en länk skickat till mig om denna reklamfilm som alltså går runt på TV-kanalerna runtom i Kina. Kul!! Min vän Roberto skrev också till mig idag "I just saw you on TV!!". Länken nedan tar er till reklamfilmen som finns på den kinesiska versionen av Youtube:
 
http://v.youku.com/v_show/id_XMTI4NDYwOTI2OA==.html
 
 
 

LAST DAYS WITH MOM

Allmänt Permalink0
 
De sista dagarna i Shanghai innan jag och mamma åkte tillsammans hem till Sverige såg vi till att hinna med så mycket som möjligt. Vi har bl.a. gått på massage, fått håret tvättat och stylat, åkt med tour-bus runtom i Shanghai ännu en gång (finns fyra olika bussturer) och promenerat på Nanjing Road och kring People Square. Sista kvällen åt vi teppanyaki middag där kocken lagar all den obegränsade maten man har beställt framför alla gäster och bjuder på väldigt höga eldlågor när efterrätten tillagas, men innan det fick mamma äntligen träffa min älskade Roberto. Äntligen! Vi tog taxi till Captain's Bar för drinkar en sista gång till den vackra utsikten när the Bund lyser upp i alla sina färger på kvällen, och därefter till Barbarossa som är en lounge mitt i People Square Park som jag har varit på några gånger förut. Mamma verkligen älskade det, så nu vet vi vart vi ska spendera lite mer tid nästa gång hon är på besök. 

SWFC & M1NT

Permalink0

Igår kväll gick jag och mamma på massage och sen till salongen för att få håret tvättat och lockat och sedan var det Ladies Night! Vi åkte till Financial Tower för obegränsat med champagne på 92 våningen och därefter till M1nt som är känt för sina minihajar i akvarium inne på klubben. Det var SÅ kul ute med mamma och min vän Natalia och idag mår vi väl lite sämre än igår. Vi har beställt hem pannkakor och latte från Mr Pancake och snart ska vi ut och åka runt på moppen i den 30 gradiga solen.
Till top