lindonghua.blogg.se

MERRY EARLY CHRISTMAS

Allmänt Permalink0
 
Igår vankades det julafton hemma hos oss då Rob åker hem till Mexiko på söndag och missar riktiga julafton i Shanghai i år. Det var en riktigt rolig kväll och så mycket god mat; alla hade i uppgift att ta med sig någon typisk rätt/efterrätt som äts på jul i sina länder. Jag lagade hemgjorda köttbullar (för första gången i mitt liv) och resultatet var faktiskt bra. Det bästa är att när jag vaknade upp imorse och hade söndagsångesten för att vi oftast går ut på lördagar, så inser jag att det bara är fredag + att vi har en veckas lov. Ahhhh världens bästa känlsa.

ROCIO, I CAN'T WAIT TO SEE YOU AGAIN

Allmänt Permalink0
 
Äntligen ska jag få träffa min spanska vän Rocio igen! Jag och Alida hittade tur-och retur biljetter till Polen för 218 SEK i februari där vi ska hälsa på Rocio som studerar vilket ska bli SÅÅÅÅ kul, för nu har jag inte träffat Rocio sen 2013. Efter våra utbytesresor på gymnasiet lovade vi varandra att ses en gång på år, vilket gjorde att vi sågs 3 gånger 2011, en gång 2012, en gång 2013, men ingen gång 2014 och i år blir det inte heller av, men i januari 2016 så! Det ska bli så kul att få umgås med Alida och se lite av Warzawa ihop, plus att Alida och Rocio också känner varandra rätt bra.
 
 

DONGHUA INTERNATIONAL DAY

Allmänt Permalink0
 
Igår var det Culture Day på Donghua University då man får skapa sin egen country-booth, vilket sker varje höst. Det fanns ingen svensk booth fastän vi är så många svenskar, men det är alltid himla roligt att gå runt och kunna äta deras typiska maträtter. Idag hade jag prov i kinesiska och nu kan jag ÄNTLIGEN andas ut flera dagar, och något ännu roligare är att jag fick tillbaka med finance prov med ett A- *ler ler ler ler*. WEHO, nu ska vi göra banana bread och Swedish meatballs för imorgon vankas det julafton och julmiddag med ett helt gäng fastän vi är i oktober månad. 
Till top