lindonghua.blogg.se

CROSSFIT OPEN

Allmänt Permalink0
Hello everyone. Imorse när jag vaknade så skrattade jag det första jag gjorde. Det var EN SÅN ROLIG kväll igår. Och dag. Det började med Crossfit Open-tävlingen, jag körde scale down versionen då jag inte kan pull ups med att nudda stången med bröstkorgen, jag kommer än så länge med hakan över. Det var 20 långa minuter, fyra atleter åt gången, hög musik och mycket peppning. Klockan var runt 3 PM när vi var klara (vi startade 10:30, jag var först ut) då det bjöds på BBQ och vin. Mycket vin. Vi var kvar på crossfiten till halv tolv på kvällen, tog taxi till UTC och därefter till Unico. Jag var hemma 04. Om en timme ska jag närvara på yoga, vilket ska bli nice pga träningsvärken jag har. Summan av kardemumman: Första helgen tillbaka i Shanghai kunde inte ha börjat mycket bättre. 

啦啦队 - CHEERLEADING

Allmänt Permalink0
 Hej allihop. För det första: Det var så roligt att träffa NaNa-tjejerna och att få dansa och göra det som vi brukar göra på våra träningar. Jag hämtade upp Amy med moppen på en av Xintiandi's metrostationer, och så åt vi middag på Sproutworks innan träningen. Nu ligger jag i sängen 10:06 PM och äter lösviktsgodis från Sverige, samtidigt som jag skickar iväg några viktiga mejl. Snart måste jag sova, för imorgon bitti ska jag delta i Crossfit Open, vilket är första lördagen av fem kommande, så det kommer alltså att pågå i 5 veckor. Kul är det också att de flesta av oss som var ute och käkade igår från crossfiten ska vara med. Påtal om den middagen så var det jättetrevligt, jag åt pesto pasta, resten pizza och så delade vi på tre flaskor vin. Det blev en till flaska vin när vår tränare döck upp runt midnatt och ville joina en stund. 
 
 

S H A N G H A I

Allmänt Permalink0
Hej everyone! Idag är jag otroligt glad, och det är jag inte pga något som har hänt (förutom att det är Mauricio's födelsedag), men för att det känns som om mycket faller på plats. Igår när jag kom tillbaka till Shanghai är det första gången sedan 2012 som jag inte behöver flytta det första jag gör. Jag har inte tyckt att det är speciellt jobbigt, heller inte att teckna nya abonnemang osv då det i Kina kan vara lättare just för att det kan uppstå så mycket problematik och missförstånd här; men, det är för att jag heller inte vet om det kan vara bättre eller inte då jag inte har något att jämföra med.  Jag är en väldigt enkel person och tar därför mycket med ro, men så är jag en väldigt bekväm person också; jag gillar ofta när det inte blir för komplicerat. Mycket är komplicerat i Kina. Under det här vinterlovet och i Shanghai nu så känns det bara som om jag förstår mig på saker som jag inte gjorde förut, och som jag då heller inte visste att jag borde förstå mig på. Självklart har det stor koppling till att jag pratar och förstår betydligt mycket mer mandarin än för tre och ett halvt år sedan. 
 
Idag tog jag moppen till Sushi'O och åt vegetarisk sushi med mycket wasabi (bästa), samt fick tid att arbeta vid datorn några timmar. Ikväll har vi crossfit träning och därefter ska vi som går 19.55-passet ut och käka på en wine bar, och imorgon är det äntligen cheerleading med Na Na Team. Saknar dem! 
Till top