lindonghua.blogg.se

周末快乐 - HAVE A GOOD WEEKEND

Permalink2
Hej allesammans. Påsken sägs vara över, men inte förrän idag såg jag det första (och sista) påskägget för i år. Därmed åt jag påskgodis ikväll medan jag sysslade med Taobao på Internet. Taobao.com är en kinesisk hemsida man kan klicka hem vilken vara som helst, och så knackar leverantören på dörren efter ca 2-3 dagar. Hur smidigt som helst, det enda kravet är ett kinesiskt och aktiverat bankkort. Jag har t ex hittills beställt hem en telefonladdare, en ram, ljus, crossfit-boll och svart tejp. Glada nyheter har jag att dela med mig av idag: Isabella kommer till Shanghai i maj!!! ❤ 

GOUDA INSURANCE

Allmänt Permalink0
Hejsan everyone. I fredags förra veckan besökte jag Shanghai United Family Hospital för första gången, ett privat och internationellt sjukhus som verkligen är jättebra. Med Gouda-försäkringen behövde jag bara mejla akutservicen då de kontaktar sjukhuset åt mig, och väl på plats behövde jag bara fylla i några papper och inte betala ett enda öre. Så smidigt verkligen. Jag har haft Gouda-försäkring sedan 2012 när jag flyttade till Shanghai, men inte behövt besöka detta sjukhus innan. Tips tips tips!!
 

初之印

Allmänt Permalink0
Hejsan everyone. I lördags hade vi ett cheer event i XinZhuang (slutet av linje 1...), där vi fick uppträda i ett shopping center för sminkmärket 初之印. Vi hade en lång lunchpaus då vi gick till Grandma's och beställde in olika rätter och delade på. Grandma's är så mysigt just för när man kommer in i restaurangen så är det flera privata rum som är uppbyggda som små hus, med ytterdörr, fönster, matbord osv; som om man skulle hem och äta hos mormor liksom.
 
Nu är det måndag morgon igen, snart halv nio, så jag måste borsta tänderna och ta moppen till Donghua. Ha en bra dag! ♥
Till top